Mad ud af huset - traditionel dansk mad leveret lige til døren

Står smørrebrød, tarteletter og smørstegte frikadeller øverst på din liste over livretter?​

Hvis du leder efter velsmagende traditionel dansk mad lavet af lækre råvarer, kan du få det leveret af os. Hos Appenæs Forsamlingshus tilbyder vi vores lækre danske mad ud af huset.

Vores forsamlingshus ligger i Næstved, hvorfra vi tilbyder udbringning af mad i blandt andet Fuglebjerg, Karrebæksminde og andre nærliggende byer. Så hvis du har brug for levering af vores mad i en anden by, må du endelig kontakte os - så finder vi en løsning.

Catering: Levering af traditionel dansk mad hjem til dig

Med vores mulighed for levering af mad, kan du få samme oplevelse hjemme i din spisestue, til din bryllupsfest, guldbryllup, jubilæum eller et andet arrangement, der kræver god, velsmagende mad.

Vores mad ud af huset koncept er enkelt: Mod et mindre kørselsgebyr levere vi gerne maden hjemme hos dem selv. Derefter kan du selv, meget nemt, anrette maden.​ Vi kan også stille en kok til rådighed hjemme hos dem mod en merpris.

Mad ud af huset - hvad kan vi tilbyde?

  • Platter
  • Smørrebrød
  • Buffeter
  • Selskabsmenuer
  • Dinner transportable til bryllup eller konfirmation

Du er altid velkommen til at kontakte os for at få sammensat præcis den menu, buffet eller diner transportable, du ønsker som mad ud af huset.

Bestil mad ud af huset

Lyder vores smørrebrød, menu eller buffeter med traditionel dansk mad som noget for dig? Så er du velkommen til at bestille hos os – vi leverer med glæde hjem til dig.

Du kan kontakte os alle ugens dage på telefon eller e-mail. Du kan ringe på 27 11 90 07 eller sende en e-mail til os til finn@clausensmad.com. Ringer du til os på telefonen, vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. 

Vi glæder os til at levere mad ud af huset for dig!

​​​Vi glæder os til at høre fra dig! Vi kan træffes alle ugens hverdage, enten på telefon eller e-mail. Henvend dig på telefonen, så vender vi tilbage til dig, så hurtigt som muligt.

Kontakt os

Appenæs Forsamlingshus

27 11 90 07

finn@clausensmad.com


Appenæs Bygade 101

4700 Næstved

Se rutevejledning

CVR-nummer: 31949912