Guldbryllup i hyggelige lokaler med velsmagende mad​

​Hold jeres guldbryllup hos os

​Har I guldbryllup, og leder I efter et sted, hvor den store fest kan afholdes sammen med familie og venner? Så kan I med stor fordel vælge os.

Her kan I slappe af i godt selskab og nyde den store dag uden at skulle tænke på mad og siddepladser til alle gæsterne.

Vi har et skønt lokale til guldbryllup, og vi sørger for at servere lækker og velsmagende mad til festen. Vores festlokale er beliggende i hyggelige Næstved, og det er derfor let at komme til, hvis jeres gæster for eksempel kommer fra Fuglebjerg, Karrebæksminde eller en anden af nabobyerne.

​Vi sammensætter en skræddersyet menu

Det er vigtigt for os at sikre, at I får en uforglemmelig dag. Et guldbryllup er en festlig begivenhed, der efter vores mening skal fejres med maner.

​Derfor starter vi med at tage en indledende og grundig snak med jer omkring jeres ønsker og forventninger til arrangementet.

På baggrund af denne samtale sammensætter vi i fællesskab en lækker menu eller buffet med mad til guldbryllup, der matcher jeres ønsker og behov.

Vi er selv særligt glade for traditionel dansk mad, men vi kan tilpasse maden, lige som I ønsker den. Vi anvender altid friske råvarer, og der er også mulighed for at bestille mad til guldbryllup ud af huset, hvis I for eksempel hellere vil holde festen hjemme hos jer selv.​

Kontakt os og hør mere om afholdelse af
​guldbryllup i vores lokale

​Vi hører meget gerne fra jer, hvis I har nogle spørgsmål, eller hvis I kunne tænke jer at høre mere om mulighederne for at afholde jeres guldbryllupsfest hos os.

Du kan ringe til os på 27 11 90 07 eller skrive til os på e-mail finn@clausensmad.com 

​​​Vi glæder os til at høre fra dig! Vi kan træffes alle ugens hverdage, enten på telefon eller e-mail. Henvend dig på telefonen, så vender vi tilbage til dig, så hurtigt som muligt.

Kontakt os

Appenæs Forsamlingshus

27 11 90 07

finn@clausensmad.com


Appenæs Bygade 101

4700 Næstved

Se rutevejledning

CVR-nummer: 31949912