Mad til bryllup ud fra jeres ønsker

Skal I giftes, og mangler I et sted at afholde jeres bryllupsfest på Sjælland, kan I med fordel vælge at afholde den hos os. Vi holder til i Næstved og har gennem årene også haft mange gæster fra de omkringliggende byer, såsom Fuglebjerg og Karrebæksminde.

​Vi tilbyder lækker mad til bryllup, der vil falde i enhver smag, og vi sørger naturligvis for at sammensætte menuen ud fra jeres ønsker.

Vi har et hyggeligt lokale og vores dygtige kok har mange års erfaring i at tilberede bryllupsmad til mange gæster.

Sammen med jer finder vi den rette løsning

Indledningsvis sørger vi for at tage en grundig snak med jer om jeres forventninger og ønsker til den store dag. 

Der er nemlig meget stor forskel på brudepar, deres ønsker og deres gæster, og derfor tilrettelægger vi sammen med jer en lækker menu eller buffet med mad til bryllup, der passer til lige netop jeres ønsker.​

Vi har stor erfaring i at sammensætte den lækreste menu, uanset hvad I har af ønsker til maden, og I kan enten vælge en klassisk tallerken/fadservering eller en buffet til jeres bryllup. Vi er særligt glade for traditionel dansk mad, men vi tilpasser naturligvis maden, som I ønsker det. Uanset hvad I ønsker, kan I være sikre på, at vi altid anvender lækre råvarer, og at I er i gode hænder hos os.

I har også mulighed for at bestille bryllupsmad ud af huset til en billig pris, hvis I ønsker at afholde jeres fest et andet sted.

Kontakt os og hør mere om vores mad til bryllup

Kunne I tænke jer at høre mere om de forskellige muligheder, vi kan tilbyde, når det kommer til mad til bryllup, så skal I endelig bare kontakte os for en indledende og uforpligtende dialog. 

Vi kan kontaktes enten på telefon 27 11 90 07 eller e-mail finn@clausensmad.com 

​​​Vi glæder os til at høre fra dig! Vi kan træffes alle ugens hverdage, enten på telefon eller e-mail. Henvend dig på telefonen, så vender vi tilbage til dig, så hurtigt som muligt.

Kontakt os

Appenæs Forsamlingshus

27 11 90 07

finn@clausensmad.com


Appenæs Bygade 101

4700 Næstved

Se rutevejledning

CVR-nummer: 31949912