Mad til komfirmation tilberedt af erfaren kok

​Skal du afholde konfirmation, ved du formentlig allerede, at der er meget at se til i forbindelse med planlægningen af den store dag.​ ​Der skal blandt andet findes lokaler til afholdelse af festen, hvis den ikke skal afholdes hjemme, og der skal bestilles konfirmationsmad, hvis du ikke ønsker at tilberede al maden selv.​

Hvorfor så ikke holde festen i vores flotte lokale i Næstved ikke langt fra Fuglebjerg og Karrebæksminde. Ønsker du at holde konfirmationen et andet sted, kan du også bestille lækker mad til konfirmationen hos os, som bliver tilberedt af vores erfarne kok. 

Vi sammensætter den perfekte konfirmationsmenu

Sammen med dig sammensætter vi den perfekte konfirmationsmenu, så både du og konfirmanden får det, som I vil have det.  Vi starter altid med en indledende dialog omkring ønsker og forventninger til dagen og maden, så vi har de bedste forudsætninger for at leve op til disse.

Vi har mange års erfaring med at sammensætte lækker mad til konfirmation, og du kan enten vælge mellem buffet eller den mere traditionelle tallerken- eller fadservering.

Ønsker du i stedet at bestille mad ud af huset til konfirmation, er der også mulighed for det. Vi sørger for, at maden er, som du ønsker det, og at den er let for dig at anrette.

Kontakt os og bestil mad til konfirmation i dag

Vi hører meget gerne fra dig, hvis du har nogle spørgsmål omkring mulighederne hos os, eller hvis du kunne tænke dig at bestille mad til konfirmation hos os. 

Du kan med fordel ringe til os på telefon 27 11 90 07, men du kan også skrive til vores e-mail finn@clausensmad.com.

​​​Vi glæder os til at høre fra dig! Vi kan træffes alle ugens hverdage, enten på telefon eller e-mail. Henvend dig på telefonen, så vender vi tilbage til dig, så hurtigt som muligt.

Kontakt os

Appenæs Forsamlingshus

27 11 90 07

finn@clausensmad.com


Appenæs Bygade 101

4700 Næstved

Se rutevejledning

CVR-nummer: 31949912